Afis film: 2D ABBA: Filmul - Pentru fanii adevărați - subtitrat RO (ABBA: The Movie - Fan Event)

2D ABBA: Filmul - Pentru fanii adevărați - subtitrat RO (ABBA: The Movie - Fan Event)

AG
120 minute
Documentar Muzică

Despre Film

Trăiți “distracția vieții voastre”! ABBA: Filmul intră în pași de dans în cinematografe, pentru un eveniment special de două zile, dedicat fanilor adevărați!

Filmat de Lasse Hallström în timpul turneului de mare succes din Australia, filmul proaspăt remasterizat vă va duce într-o călătorie înpoi în timp, în anii 1970, când muzica disco domnea, iar ABBA era rege. Incluzând filmări în culise, redând integral unele dintre cele mai mari hituri ale ABBA, precum „Dancing Queen”, „SOS”, „Name Of The Game” și „Waterloo”, filmul oferă o privire distinctă asupra trupei de mare succes, aflată pe culmea popularității lor.

Filmul redă o poveste în stil mocumentar, a unui DJ de radio country care încearcă să obțină un interviu cu trupa. Pe măsură ce termenele limită se apropie, observăm un amestec de întâmplări și greșeli din partea tânărului DJ care are sarcina de a obține râvnitul interviu, în timp ce garda de corp a trupei ABBA face tot posibilul pentru a împiedica acest lucru.

Acest eveniment pentru adevărații fani include cadre exclusive: perspectiva creatorilor concertului fenomenal ABBA: Voyage din Londra, o vizită la Muzeul ABBA din Stockholm, videoclipuri pentru karaoke cu versuri din cântece de succes și imagini extrem de rare dn culisele turneului din 1977.

Detalii

Genul: Documentar Muzică

Durata: 120 minute

Regia: Lasse Hallström

Tara: Suedia, Australia

Limba: engleză

Distribuitor: Pannonia Entertainment

Audienta: AG

Trailer Oficial

Distributia

In rolurile principale:

Anni-Frid Lyngstad, Benny Andersson, Bjorn Ulvaeus, Agnetha Fältskog

Program

 Duminica
24.09
Luni
25.09
Marti
26.09
Miercuri
27.09
Joi
28.09
Vineri
29.09
Sambata
30.09
21:00     Rezervă bilet Sala1