Afis film: 3D Pacific Rim 2: Revolta - subtitrat RO (Pacific Rim: Uprising)

3D Pacific Rim 2: Revolta - subtitrat RO (Pacific Rim: Uprising)

AP-12
111 minute
Acțiune SF

Despre Film

Conflictul global dintre monștrii extratereștri și supermașinile construite de om pentru a-i învinge a fost numai un preludiu al asaltului general asupra umanității care are loc în Pacific Rim 2: Revolta.

John Boyega (Star Wars: The Force Awakens) este rebelul Jake Pentecost, odinioară pilot de Jaeger care promitea să ajungă printre cei mai buni, al cărui tată legendar își dăduse viața pentru a asigura victoria umanității împotriva monstruoșilor Kaiju. De atunci, Jake și-a abandonat pregătirea de pilot, și s-a lăsat prins de lumea periculoasă interlopă. Dar, când o amenințare și mai agresivă se dezlănțuie pentru a ne distrgue orașele, și a îngenunchea lumea noastră, Jake primește o ultimă șansă pentru a călca pe urmele tatălui său, de la sora sa, Mako Mori (Rinko Kikuchi), care conduce o nouă generație de piloți ce au crescut în umbra războiului. Cei doi vor porni în greaua misiune de a face dreptate pentru cei căzuți, și singura lor speranță este să pornească o revoltă globală împotriva amenințării cu extincția.

Lui Jake i se alătură talentatul pilot Lambert (Scott Eastwood, din The Fate of the Furious), rivalul său personal, precum și Amara (debutanta Cailee Speany), o hackeriță de 15 ani, pentru care eroii din PPDC sunt singura familie care i-a mai rămas. Împreună, aceștia vor face front unit și vor conduce revolta celei mai puternice forțe de apărare din istorie, într-o aventură spectaculoasă, inedită și grandioasă.

Detalii

Genul: Acțiune SF

Durata: 111 minute

Regia: Steven S. DeKnight

Tara: SUA

Limba: engleză

Distribuitor: Ro Image 2000

Audienta: AP-12

Trailer Oficial

Distributia

Distributia

John Boyega Jake Pentecost
Tian Jing Liwen Shao
Scott Eastwood Nate Lambert
Adria Arjona Jules Reyes
Dustin Clare Joseph Burke
Rinko Kikuchi Mako Mori
Nick E. Tarabay
Charlie Day dr. Newton Geiszler
Karan Brar Suresh

In rolurile principale:

John Boyega, Tian Jing, Scott Eastwood, Adria Arjona

Program

 Joi
20.09
Vineri
21.09
Sambata
22.09
Duminica
23.09
Luni
24.09
Marti
25.09
Miercuri
26.09