Afis film: 3D Mașinării infernale - subtitrat RO (Mortal Engines)

3D Mașinării infernale - subtitrat RO (Mortal Engines)

AP-12
128 minute
Acţiune Fantastic SF Thriller

Despre Film

La mii de ani după ce civilizația a fost distrusă de un eveniment cataclismic, omenirea s-a adaptat, și și-a dezvoltat un nou mod de a trăi. Acum, orașe gigantice mobile cutreieră Pământul, prăduind nemilos orășelele mai mici pe tracțiune.

Tom Natsworthy (Robert Sheehan), care se trage din pătura de jos a marelui oraș pe tracțiune, Londra, se vede nevoit să lupte pentru propria supraviețuire după ce dă peste o fugară extrem de periculoasă - Hester Shaw (Hera Hilmar). Cei doi, atât de diferiți, încât drumurile lor nu ar fi trebuit să se încrucișeze niciodată, formează o alianță imposibilă care va schimba viitorul omenirii.

Mașinării infernale e o nouă aventură de proporții epice, regizată de Christian Rivers (King Kong), realizator de efecte vizuale laureat cu Oscar. Lui i se alătură cineaștii triplu laureați cu Oscar pentru trilogiile The Hobbit și The Lord of the Rings, Peter Jackson, Fran Walsh și Philippa Boyens, care au scris scenariul. Filmul este o adaptare după seria de cărți scrisă de Philip Reeve.

Echipa de producători e formată din Zane Weiner (trilogia The Hobbit), Amanda Walker (trilogia The Hobbit) și Deborah Forte (Goosebumps), alături de Walsh și Jackson. Ken Kamins (trilogia The Hobbit) și Philippa Boyens sunt producători executivi.

Detalii

Genul: Acţiune Fantastic SF Thriller

Durata: 128 minute

Regia: Christian Rivers

Tara: Noua Zeelandă, SUA

Limba: engleză

Distribuitor: Ro Image 2000

Audienta: AP-12

Trailer Oficial

Distributia

Distributia

Hugo Weaving Thaddeus Valentine
Robert Sheehan Tom Natsworthy
Stephen Lang Shrike
Jihae Anna Fang
Hera Hilmar Hester Shaw
Colin Salmon Chudleigh Pomeroy
Patrick Malahide Magnus Crome
Joel Tobeck
Andrew Lees

In rolurile principale:

Hugo Weaving, Robert Sheehan, Stephen Lang, Jihae, Hera Hilmar

Program

 Miercuri
22.05
Joi
23.05
Vineri
24.05
Sambata
25.05
Duminica
26.05
Luni
27.05
Marti
28.05