Afis film: 3D Cum să-ți dresezi dragonul 3 - dublat RO (How to Train Your Dragon: The Hidden World)

3D Cum să-ți dresezi dragonul 3 - dublat RO (How to Train Your Dragon: The Hidden World)

AG
104 minute
Animație Familie Fantastic

Despre Film

DreamWorks Animation prezintă o poveste despre maturizare, despre găsirea curajului de a înfrunta necunoscutul, și despre cum nimic nu te poate pregăti pentru momentul în care trebuie să renunți la cineva drag.
Ceea ce a început ca o prietenie neașteptată dintre un adolescent viking și un neînfricat dragon Furia Nopții a devenit, deja, o aventură de-o viață. Bine ați venit la cel mai uimitor capitol al uneia din cele mai îndrăgite francize din istoria filmului - Cum să-ți dresezi dragonul 3!

Acum șef și conducător al Insulei Tontului, alături de Astrid, Sughiț a creat o utopie glorios de haotică pentru populația de dragoni. Apariția bruscă a Furiei Luminii coincide cu cea mai sumbră amenințare care a planat vreodată asupra orășelului lor, așa că Sughiț și Știrbul trebuie să părăsească singurul cămin pe care l-au cunoscut vreodată, și să pornească într-o călătorie spre o lume ascunsă despre care se știe că există doar în legende. Pe măsură ce li se dezvăluie adevăratul destin, dragonul și călărețul său vor lupta împreună, până la capătul Pământului, pentru a apăra tot ce a ajuns să le fie mai drag.

Detalii

Genul: Animație Familie Fantastic

Durata: 104 minute

Regia: Dean DeBlois

Tara: SUA

Limba: engleză

Distribuitor: Ro Image 2000

Audienta: AG

Trailer Oficial

Distributia

In rolurile principale:

Jonah Hill, Cate Blanchett, Kristen Wiig, Jay Baruchel, Gerard Butler

Program

 Miercuri
15.07
Joi
16.07
Vineri
17.07
Sambata
18.07
Duminica
19.07
Luni
20.07
Marti
21.07