Afis film: 2D Dumbo - dublat RO (Dumbo)

2D Dumbo - dublat RO (Dumbo)

AG
64 minute
animație

Despre Film

Doamna Jumbo, unul dintre elefanți, își primește copilul de la o barză. Puiul de elefant este tachinat de ceilalți din cauza urechilor mari. Este poreclit Dumbo. După ceva timp, doamna Jumbo se pierde cu firea din cauza unui grup de băieți ce se distrau pe seama fiul ei, iar ea este închisă și considerată nebună. Ceilalți elefanți au acum un motiv în plus să-l tachineze pe Dumbo. Un șoricel - Timothy Q. - simte simpatie pentru Dumbo și hotărăște să-l facă fericit din nou.

Directorul de circ îi dă lui Dumbo sarcina de a fi vârful piramidei de elefanți, dar Dumbo distruge cascadoria creând un dezastru și rănind alți elefanți. Ca urmare, Dumbo este făcut clovn. În ciuda popularității și a faimei dobandite, Dumbo nu este fericit.

Pentru a-i ridica moralul, Timothy îl ia pentru o vizită la mama sa. Pe drumul de întoarcere, Dumbo plânge - fapt care îi provocă sughițuri, astfel că Timothy decide să-i dea un pahar cu apă dintr-o găleată, neștiind însă că acolo cazuse din greșeală o sticlă de șampanie deschisă. Rezultatul este că Dumbo și Timothy se amețesc și încep să vadă elefanți roz.

În dimineața următoare, Dumbo și Timothy se trezesc într-un copac. Șoricelul se întreabă cum au ajuns acolo și astfel descoperă că Dumbo a zburat până acolo cu ajutorul urechilor sale. Cu sprijinul unui grup de ciori, Timothy este în stare să îl facă pe Dumbo să zboare din nou folosind un truc psihologic cu o pană "magică" folosită pentru a-i stimula acestuia încrederea.

La circ, Dumbo trebuie să efectueze un salt de pe o clădire înaltă, de data aceasta de la o platformă mult mai mare. În cădere, Dumbo pierde pana "magică", iar Timothy îi spune că nu a fost nimic magic la mijloc și că el este capabil să zboare. Dumbo reușește să invinga frica și zboară în jurul circului.

După această performanță, Dumbo devine senzația circului - un adevărat fenomen despre care se scrie în toată presa, iar Timothy devine managerul lui.

Detalii

Genul: animație

Durata: 64 minute

Regia: Wilfred Jackson, Samuel Armstrong, Norman Ferguson

Tara: SUA

Limba: română

Distribuitor: Casa de Cultura Kónya Ádám

Audienta: AG

Trailer Oficial

Distributia

Program

 Miercuri
17.04
Joi
18.04
Vineri
19.04
Sambata
20.04
Duminica
21.04
Luni
22.04
Marti
23.04