Afis film: 2D Brazilienii - subtitrat RO (Brazilok)

2D Brazilienii - subtitrat RO (Brazilok)

AP-12
95 minute
Aventuri Romantic Dragoste

Despre Film

Toată lumea joacă fotbal. Tot satul e în febra campionatului: echipele se pregătesc şi vor să ia victoria. Cele mai multe şanse le are, desigur, echipa "greilor" din consiliul local, conduşi de primarul (Fekete Ernő) care nu poate să greşească şi de adjunctul său (Schmied Zoltán), căruia nu-i place să greşească. Însă a venit timpul pentru schimbări: pentru prima dată în viaţa lor, se înscriu în competiţie şi prăpădiţii satului, adică nişte tineri care până acum frecau menta în ţigănie.

În fruntea lor se pune un băiat rău cu picioare de aur (Nagy Dániel Viktor), proaspăt ieşit din puşcărie, respectiv preotul satului care este un as la dribling (Bánki Gergő). Şi echipa lor urmăreşte victoria. Miza devine şi mai mare atunci când un milionar misterios care se trage şi el din acest sat, se decide să-i premieze cei mai buni fotbalişti cu o excursie în Brazilia, iar astfel viaţa obişnuită a sătenilor este dată peste cap.

Mari poveşti de iubire, şi mai mari bătăi în mulţimea de oameni, o percheziţie domiciliară supriză, bandiţi misterioşi, un angajat feroviar care ia foc, voievodul ţiganilor care ajunge într-un merţan - şi spre final aflăm şi cine şi unde pleacă în vacanţă.

Detalii

Genul: Aventuri Romantic Dragoste

Durata: 95 minute

Regia: Csaba M. Kiss, Gabor Rohonyi

Tara: Ungaria

Limba: maghiară

Distribuitor: Asociația Filmtett

Audienta: AP-12

Trailer Oficial

Distributia

In rolurile principale:

Erik Lakatos, Barnabás Bergendi, Dániel Viktor Nagy, Béla Dóra, Csaba Lakatos

Program

 Miercuri
15.07
Joi
16.07
Vineri
17.07
Sambata
18.07
Duminica
19.07
Luni
20.07
Marti
21.07
21:30   Rezervă bilet Sala1