Afis film: 3D Alita: Îngerul războinic - subtitrat RO (Alita: Battle Angel)

3D Alita: Îngerul războinic - subtitrat RO (Alita: Battle Angel)

AP-12
122 minute
Acțiune Aventuri

Despre Film

De la producătorii vizionari James Cameron („Avatar”) și Robert Rodriguez („Sin City”), vine Alita: Îngerul războinic, o aventură epică a speranței și a încrederii în forțele proprii.

Când Alita (Rosa Salazar) se trezește fără să-și amintească cine este, într-o lume din viitor pe care nu o recunoaște, ea este luată de Ido (Christoph Waltz), un medic binevoitor care își dă seama că undeva în acest corp de cyborg abandonat se află inima și sufletul unei tinere cu un trecut extraordinar. În timp ce Alita învață să-și trăiască noua viață pe străzile rău famate ale orașului Iron, Ido încearcă să o protejeze de trecutul ei misterios, în timp ce noul ei prieten Hugo (Keean Johnson) o ajută să-și recapete memoria.

Dar atunci când forțele mortale și corupte care conduc orașul vin după Alita, ea descoperă un indiciu din trecutul ei – că are abilități unice de luptă încât nimic nu o va putea opri. Dacă ar putea stăpâni aceste abilități, ar putea fi salvarea prietenilor, a familiei și lumii în care a crescut.

Detalii

Genul: Acțiune Aventuri

Durata: 122 minute

Regia: Robert Rodriguez

Tara: SUA, Canada, Argentina

Limba: engleză

Distribuitor: Odeon Cineplex

Audienta: AP-12

Trailer Oficial

Distributia

In rolurile principale:

Jennifer Connelly, Rosa Salazar, Christoph Waltz, Mahershala Ali

Program

 Miercuri
24.04
Joi
25.04
Vineri
26.04
Sambata
27.04
Duminica
28.04
Luni
29.04
Marti
30.04