Afis film: 2D Brazilok - Román felirattal (Brazilok)

2D Brazilok - Román felirattal (Brazilok)

AP-12
95 perc
Kaland | Vígjáték | Romantikus

A filmről

Mindenki focizik. Az egész falu a bajnokság lázában ég: a csapatok felkészülnek, és győzni akarnak. Az esélyes persze a helyi önkormányzat nagyvadjaiból álló társaság, élükön a polgármesterrel (Fekete Ernő), aki nem tud hibázni, és helyettesével (Schmied Zoltán), aki meg nem szeret.
De valami megzavarja az eddigi harmóniát: a falu legszegényebbjei, a helyi cigánytelepen csellengő kamaszok, élükön a börtönből frissen szabadult, aranylábú rosszfiúval (Nagy Dániel Viktor), mellettük a dekázásban élen járó helyi pappal (Bánki Gergő) életükben először szintén neveznek. És nyerni akarnak.
És mert a faluból elszármazott, titokzatos milliomos éppen ebben az évben dönt úgy, hogy szülőhelye legjobb focistáit kiutaztatja magához Brazíliába, hirtelen megemelkednek a tétek, és felkavarodnak a falu addig nyugodt hétköznapjai.
De kell még néhány nagy szerelem, még nagyobb tömegverekedés, váratlan házkutatás, rejtélyes rablóbanda, kigyulladó vasutas és merdzsón érkező cigányvajda, hogy kiderüljön, ki és hova utazik végül… és akkor talán még Gáspár Laci is megérkezik.

Részletek

Műfaj: Kaland | Vígjáték | Romantikus

Időtartama: 95 perc

Rendezte: Csaba M. Kiss, Gabor Rohonyi

Ország: MAGYARORSZÁG

Nyelv: magyar

Forgalmazó: Asociația Filmtett

Közönség: AP-12

Hivatalos Trailer

Szereposztás

Főszerepben:

Erik Lakatos, Barnabás Bergendi, Dániel Viktor Nagy, Béla Dóra, Csaba Lakatos

Program

 Péntek
28.02
Szombat
29.02
Vasárnap
01.03
Hétfő
02.03
Kedd
03.03
Szerda
04.03
Csütörtök
05.03