Afis film: 2D Brazilok

2D Brazilok

95 perc
Vígjáték | Kaland

A filmről

Mindenki focizik. Az egész falu a bajnokság lázában ég: a csapatok felkészülnek, és győzni akarnak. Az esélyes persze a helyi önkormányzat nagyvadjaiból álló társaság, élükön a polgármesterrel (Fekete Ernő), aki nem tud hibázni, és helyettesével (Schmied Zoltán), aki meg nem szeret.

De valami megzavarja az eddigi harmóniát: a falu legszegényebbjei, a helyi cigánytelepen csellengő kamaszok, élükön a börtönből frissen szabadult, aranylábú rosszfiúval (Nagy Dániel Viktor), mellettük a dekázásban élen járó helyi pappal (Bánki Gergő) életükben először szintén neveznek. És nyerni akarnak.

És mert a faluból elszármazott, titokzatos milliomos éppen ebben az évben dönt úgy, hogy szülőhelye legjobb focistáit kiutaztatja magához Brazíliába, hirtelen megemelkednek a tétek, és felkavarodnak a falu addig nyugodt hétköznapjai.

De kell még néhány nagy szerelem, még nagyobb tömegverekedés, váratlan házkutatás, rejtélyes rablóbanda, kigyulladó vasutas és merdzsón érkező cigányvajda, hogy kiderüljön, ki és hova utazik végül… és akkor talán még Gáspár Laci is megérkezik.


Még soha nem játszott együtt egy filmben ennyi magyar sztárszínész. A celebválogatott a fiatal főszereplők mellett, elsöprő zene kíséretében valószínűleg az év legpörgősebb, legvidámabb filmjét készítette el.

Részletek

Műfaj: Vígjáték | Kaland

Időtartama: 95 perc

Rendezte: Csaba M. Kiss, Gabor Rohonyi

Ország: Magyarország

Nyelv: Magyar

Forgalmazó: Asociația Filmtett

Hivatalos Trailer

Szereposztás

Szereposztás

Erik Lakatos Fingi
Barnabás Bergendi Ábel
Dániel Viktor Nagy Áron
Béla Dóra Török
Csaba Lakatos Boldizsár
Dorka Gryllus
Kata Dobo Ilike
Miklós Székely B
Judit Rezes Török Anyja

Főszerepben:

Erik Lakatos, Barnabás Bergendi, Dániel Viktor Nagy, Béla Dóra, Csaba Lakatos

Program

 Hétfő
10.12
Kedd
11.12
Szerda
12.12
Csütörtök
13.12
Péntek
14.12
Szombat
15.12
Vasárnap
16.12